BLOOMBLOOM -

Het hele jaar door genieten van kleurrijke droogbloemen

Droogbloemen

GASTBLOG

Toen ik de boeketten van BLOOMBLOOM zag was ik blij verrast, wat een kleurexplosie! Natuurlijk kennen we de droogbloemen trend nu al een tijdje, maar ik ken het vooral van de losse pluimen en gedroogde grassen. Ik mocht een boeket van BLOOMBLOOM uitzoeken en ik koos voor een hele mooie kleurrijke bos bloemenpracht.

Droogbloemen kopen

Mijn interieur

Ik ben Mariska en ik hou onwijs veel van alles wat met interieur te maken heeft. Ook vind ik het leuk om zelf dingen te maken voor in huis, om zo op een budgetproof manier te kunnen stylen en veranderen. Ik hoop jullie met deze gastblog te kunnen inspireren en misschien zelfs wel een beetje aan te moedigen om zelf ook aan de gang te gaan met een droogbloemen DIY projectje!

Move over veldboeket

In de zomer ga ik graag naar de pluktuin bij mij in de buurt om zelf een veldboeketje samen te stellen. Lekker struinen tussen de bloemen en uiteindelijk thuis genieten van de vrolijke kleurtjes. Daarom vind ik het nu ook zo leuk dat de droogbloemen steeds meer kleur bevatten. De vrolijke uitstraling van een veldboeket, waar je lekker lang van kan genieten.

Droogbloemen boeket versturen en bestellen

Blij verrast

Het boeket dat ik koos bevat heel veel verschillende soorten bloemen en is echt super goed aangekomen. Gedroogde bloemen zijn natuurlijk wel een beetje fragiel, maar geen enkele bloem was geknakt of afgebroken. Ook is het leuk verpakt waardoor het ook heel geschikt is om weg te geven. Dat is weer eens wat anders dat de standaard bos bloemen. Roze en oranje tinten Het boeket beautiful trauma doet me echt denken aan de zomer. De frisse kleuren en verschillende bloemen staan zo vrolijk. Door de combinatie met de ongeverfde bloemen en pampas pluimen heeft het nog steeds een hele natuurlijke uitstraling. De bloemen hebben al verschillende hoogtes waardoor je meteen kunt beginnen met het schikken van je bos.

Een geschikte vaas

Bij BLOOMBLOOM kun je niet alleen droogbloemen kopen, maar ze bieden ook een combinatiedeal aan waarbij je de bloemen samen met een vaas tegelijk kunt kopen. Zo weet je zeker dat je boeketje past en hoef je de deur niet uit!

Droogbloemen in vaas 

Creatief met droogbloemen

Natuurlijk is het heel erg leuk om een vaas te vullen met droogbloemen, maar je kunt er zoveel meer mee. Je kunt ze zoals ik hier deed in schelpen plaatsen. Maar wat dacht je van een krans met droogbloemen. Of een lijstje wat je aan de muur kunt hangen.

Meer inspiratie? Op mijn blog mariscasa laat ik je nog 2 leuke DIY ideeën met deze mooie droogbloemen zien. Lees Toffe ideeën om droogbloemen te stylen

 

Recente artikelen

De nieuwste in onze blog

 • Droogbloemen krans zelf maken (DIY droogbloemen)

  BLOOMBLOOM -

  Droogbloemen krans zelf maken (DIY droogbloemen)

 • Droogbloemen in Kerstpakket

  BLOOMBLOOM -

  Droogbloemen in Kerstpakket

 • Het hele jaar door genieten van kleurrijke droogbloemen

  BLOOMBLOOM -

  Het hele jaar door genieten van kleurrijke droogbloemen

 • Zelf een droogboeket samenstellen? Tips!

  BLOOMBLOOM -

  Zelf een droogboeket samenstellen? Tips!

 • Wat zijn droogbloemen? En hoe worden droogbloemen gemaakt?

  BLOOMBLOOM -

  Wat zijn droogbloemen? En hoe worden droogbloemen gemaakt?

 • Droogbloemen boeket

  BLOOMBLOOM -

  Voordelen van droogbloemen

 • Singles Day 2020: 15% Korting op droogbloemen

  BLOOMBLOOM -

  Singles Day 2020: 15% Korting op droogbloemen

 • BLACK FRIDAY KORTING

  BLOOMBLOOM -

  BLACK FRIDAY KORTING