Retourneren

Uiteraard is het bij BLOOMBLOOM onze missie om iedereen blij te maken met onze mooie producten. Helaas kan het toch voorkomen dat je niet helemaal tevreden bent met je bestelling. Uiteraard is het dan mogelijk deze binnen 14 dagen na ontvangst aan ons terug te sturen.

Klik hier voor het invullen van ons retourformulier.

Voorwaarden

  • Retourneren kan alleen binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling
  • Zowel de kosten als het risico van de retourzending zijn voor eigen rekening
  • Wij nemen retourzendingen alleen in behandeling indien deze in originele staat inclusief labels en verpakkingen worden teruggestuurd. Beschadigde en/of gebruikte items worden geweigerd.
  • Retourzendingen welke bij ons binnengekomen zijn maar niet aangemeld zijn voor retourzending zullen wij maximaal 1 maand opslaan. In deze maand kan alsnog de aanmelding voor retourzending ingevuld worden. Indien na 1 maand nog geen aanmelding bekend is zal het pakket vernietigd worden.
  • Bewaar het bewijs (track&trace) van retour zenden totdat de retourzending volledig afgehandeld is. Een onderzoek naar een eventueel zoekgeraakte retourzending kan niet opgestart worden zonder track&trace code. In dat geval kan er ook niet overgegaan worden tot terugbetaling.

Retour adres

BLOOMBLOOM, Houtstraat 10, 5612 KA Eindhoven

Terugbetaling

Na binnenkomst van je retourzending zal het verwerken hiervan maximaal 10 werkdagen duren. Zodra je retourzending verwerkt is zullen wij het betaalde bedrag direct overmaken op je bij ons bekende rekeningnummer. Afhankelijk van je betaalwijze kan het tot ongeveer 5 dagen duren voordat het bedrag terug op je rekening staat.