Zakelijk droogbloemen bestellen?

Uw kantoor, receptie of andere ruimte binnen uw bedrijf voorzien van een droogbloemen boeket? Uw thuiswerkende medewerkers thuis verrassen met een volledig naar uw wens en misschien wel (deels) in de bedrijfskleuren van uw organisatie samengesteld droogboeket? Of het BLOOMBLOOM droogbloemen assortiment bij u in de winkel? De lijnen met onze (zakelijke) klanten en relaties zijn altijd kort en persoonlijk. Daardoor is het bij ons mogelijk om voor iedere (zakelijke) wens een passend voorstel te doen. 

Zakelijke droogbloemen mogelijkheden

Of het nu gaat om een enkel droogboeket voor bij de receptie, nabij de lift, kantine of wachtruimte, meerdere gedroogde bloemen voor uw zakelijke relaties in de vorm van en kerstpakket of al uw medewerkers thuis voorzien van een bedrijfs droogboeket? De mogelijkheden zijn eindeloos en daarom hebben wij voor u al een opsomming van reeds uitgevoerde zakelijke projecten en mogelijkheden voor uw opgesomd:

  • Ontvangst- en receptiebalie en ruimte voor kantoor en hotels.
  • Thuiswerkers in Corona periode verrassen met droogboeket.
  • Kantoorruimte inrichting met droogbloemen en planten.
  • Droogbloemen in kerstboeket voor medewerkers en relaties.
  • Kerstpakket met droogboeket, vaas, geurkaars en waardebon.
  • Horecazaak (bar, restaurant en club) aankleding met romantische of juist extreme droogbloemen en kleuren.

Droogbloemen in kerstpakket 

Droogbloemen in kerstpakket voor medewerkers en/of relaties? Wij hebben verschillende mogelijkheden! Denk aan een uniek en volledig in uw huisstijl droogboeket of juist alleen wat kenmerkende kleuraccenten van uw logo. Wij stellen graag vrijblijvend een droogboeket voor uw samen. 

BLOOMBLOOM cadeaukaart in kerstpakket

Wilt u de keuze bij uw medewerkers of relaties laten? Uiteraard is het ook mogelijk om een BLOOMBLOOM cadeaukaart met uw logo en huisstijl in het kerstpakket te doen. De waarde en de door u gebruikte code zijn door uzelf te bepalen.

Met de BLOOMBLOOM zakelijke cadeaukaart heeft u een uniek kerstgeschenk en kan uw medewerker of relatie zelf een keuze maken voor in huis.

Meer informatie over de mogelijkheden of direct bestellen? Mail ons: info@bloombloom.nl 
 

Zakelijke Droogbloemen abonnement 

Met ons zakelijke droogbloemen abonnement ontvangt u ieder kwartaal ons Season droogbloemen boeket met bijpassende vaas. Hiermee heeft u binnen uw organisatie altijd een of meerdere frisse en mooie droogboeketten waar u geen omkijken meer naar heeft.

Het BLOOMBLOOM Season droogboeket is een wisselend boeket met gedroogde bloemen passend bij dat seizoen. Zo ontvangt u bijvoorbeeld in het najaar een kleurrijk herfstboeket met rode, gele, oranje en bruine tinten en in de zomer een fris en zomers veldboeket met veel groen en zomerse kleuren.

Voor € 199,00 exclusief BTW ontvangt u 4x per jaar het BLOOMBLOOM Season droogboeket met bijpassende vaas.

Meer informatie over de mogelijkheden of direct bestellen? Mail ons: info@bloombloom.nl 
 

Wholesale mogelijkheden

Dagelijks maken wij in ons atelier in Brabant handgemaakt droogboeketten voor onze online klanten, relaties en wederverkopers. Wilt u ons droogbloemen assortiment verkopen in uw winkel of online shop? Neem voor meer informatie contact met ons op via info@bloombloom.nl.